BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

fredag den 1. juni 2012

Circle Journal

I scrap klub deltager jeg i min første - ever - Circle Journal. En såkaldt CJ og jeg lærer stadig flere og flere udtryk i forbindelse med denne hobby. Men hvor ER man altså udenfor når der bliver talt fagsnak hen oevr hovedet på en. Så jeg spurgte engang ... og det lød sjovt!

Jeg elsker scrapbøger: Dette er så en, jeg kan dele med andre. Jeg glæder mig SÅ meget til den har været rundt til nogle af de skønne scrappe kvinder, jeg kender!

Jeg valgte det overodnede emne: FILM. For hvis jeg kun kommer til at lave en af disse skal det være et emne, jeg er glad for.

Her er bogen, hvor forsiden og bagsiden er dekoreret med sort matte, med filmudklip (tak SE & Hør for de dejlige billeder i Jeres TV-programmer!), thickers og decoupge lak.


 
Forside

Bagside

Vekomstsiden - introduktionen lyder:

Film; denne vidunderlige form for underholdning, virkelighedsflugt, inspiration og kilde til viden, er tema for min første circle journal.

Jeg er en stolt filmnørd og vil gerne have netop dit bidrag om film: Om det er en skuespiller, en speciel film, en genre, en filmoplevelse eller flere af disse du vil scrappe, er helt op til dig.
Tak - og god fornøjelse. Trine"Tim Holtz filmrullen indkøbt speielt til denne CJ. Den var da et must!

Hver bog skal have "sign in" -tags dvs. et kort med hvem man er og hvad man har bidraget med til filmen. Jeg lavede disse filmruller og satte dem i lommen bagerst. Mit håb er at bogen med tiden bliver fuld af fede film beskrevet af dejlige kvinder (de såkaldte "silver screen sirens" her). Striberne skal så limes på de foregående sider.


3 typer bogstaver med samme alfabet gennem big shot'en: sølv, sort mosgummi og sort glimmerkarton

Min sign in tag: billede fra filmen, titlen og mit navn

Det første indlæg skal man selv lave. Mit bidrag til min CJ blev om "Forrest Gump". Først lidt om min historie med filmen og så detaljer om filmens styrker, og hvad der tiltager mig ved den Det blev til disse sider:selvfølgelig detaljer, der passer til filmen

indsætte billeder, der underbygger min tekst

Jeg har valgt at fremhæve nogle af de historiske personer, steder og begvenheder i filmen med taleboblerne her: strøet på siden som de er strøet omkring i den fiktionelle Forrest's liv.

fordi musikken er et afsnit for sig printede jeg en kopi af cd'erne ud, udstandsere dem på karton og gav dem glossy så de "lignede" cd'erne

2 kommentarer:

Heidi Ann sagde ...

Wauuu hvor er den fed og gennemført. Det blir skægt at se den færdig når den har været rundt. Godt tema. 😉

Trine sagde ...

Tak Heidi Ann. Jeg er også meget spændt på at se, hvad der kommer i bogen *s*