BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

fredag den 15. juni 2012

Kursus (lay out nr. 26)


Da vi havde kursus i klubben med Anja fra Picturing the world, lavede jeg dette Lay Out. Hun havde et oplæg med og understregede vigtigheden i at eksperimentere: at kaste sig ud i tingene. At med denne type LO havde man ingen mulighed for at vide hvordan ens LO måtte se ud, når det nu var færdigt, og at det var både frigørende og spændende.

Her følger mange close ups af LOet herover, beskrivelser af materialer og arbejdsgang.


For første gang brugte jeg embossing og jeg var solgt: da bikubens plademøster her trådte frem under den mistede baggrund var jeg helt: WOW !Vi havde alle et "cover a card" stempel eller flere med og derudover havde Anja en masse nye. Det var det første, der kom på. Gerne flere typer. Gerne oveni hinanden. Jeg har investeret i murstenen. Den finder i her.Der var gang i scallopped punch rundt omkring. Jeg valgte så at sætte den udstndsede det på ved siden af. hvor andre brugte dem i clusters. Anjs pointe var ihvertfald at det ikke skulle ksseres men at det kunne bruges andetsteds på LO'et.


Træsommerfuglene har fået mistfarverne "green" og "mustard" og derefter "Inka gold". Ikke to somemrfugle blev ens - og igen - ikke som jeg havde regnet med.

I kanten har jeg brugt washi tape - også for første gang. Men det er jeg ikke så begejsret for. Jeg tror jeg er bedre til de punchede border og mine bånd. Sidstnævnte tilføjede jeg lidt udenfor oplægget på kurset men - hey - jeg følte mig kreativ **
Hele vejen rudt på LOet kørte vi med en Singer håndsymaskine. Den løb godtnok fra mig et par gange og var lidt af en udfordring. Det bliver det tætteste, jeg kommer på at sy på mine LOer!
Busted! Blomsterclusteren her er typisk Trine og slet ikke på programmet MEN jeg synes bare det passede ind. Det var det sidte jeg satte på - mit finishing touch, så at sige. I hjørnet af billedet ses syningernes overgang fra punchet karton, washitape og bånd.
Uden titel på lay out måtte jeg sætte lidt tekst på her nede. Jeg købte nogle katteklistermærker via Karen og brugte dette transparente for at komplimentere mit billede. Billedet her er også det perfekte eksempel på hvordan symaskinen liiiige kørte en omvej UD Af papiret ... hmm.

 


Det var bare så hyggelig en eftermiddag i de kreative damer i Aalborg Scrapklubs selskab. Det var et dejligt arrangement, hvor man fik lov at prøve ting og teknikker af og stort set bare : fik lov at lege! Ligegyldig alder eller hobby vil vi alle sammen gerne have lov at lege og slå os løs engang imellem.

Anja var alletiders, hjælpsom og kreativ og havde os godt med hele vejen. Hun var meget tålmodig med en som mig, der ikke havde meget erfaring og mange spørgsmål.

Tak for en dejlig og lærerig dag i dejligt selskab!
Og så for en god orden, bileldet af Yoda, som jeg brugte på LO'et:
1 kommentarer:

Heidi sagde ...

Hvor er det bare super flot og SÅ skønt misse billede suk soo sweet :) og det med lege, ja det er så fantastisk og det med alder er nemlig lige meget - og se alle de nye bekendskaber man har fået ;) Fik iøvrigt slet ikke snakket med dig i søndags, havde hvis bare best af at sidde på min pind ggg


God weekend