BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

tirsdag den 13. juli 2010

Hilsner fra hende den syge


Jeg har en bunke billeder af kort, jeg har lavet på bestilling. Eftersom jeg i skrivende stund og de kommende uger er nede på praktisk talt 0 produktioner, vil jeg vise jer hvad jeg formåede at lave, inden verden (læs: ryggen) gik at lave!

Bryllupskortene til AH og AU var til den samme kunde. De måtte gerne ligne hinanden men ikke være "alt for ens". Så det prøvede jeg at undgå. Det er brudens og gommens initialer, jeg har forsøgt at indkorporere.Sidste bestilling inden vi fik sommerferie på skolen var på kort til længeventede tvillinger: en dreng og en pige. Tania, fra billedskolen, havde længe snakket om mosters mave og om tvillingerne derinde. Hun har lavet tegninger, sparegrise og kort til dem. Da de så om ud bad de mig om at lave 2 kort. De er her.
Jeg har forsøgt at spejlvende dem, for jeg synes det kunne se lidt sejt ud på et evt. gavebord, når misserne stod og så på hinanden.
Det er næsten ikke til at holde ud at jeg ikke kan sidde og scrappe. Jeg sad i et kvarter den anden dag og prøvede at lave nogle ort færdige. Det gave mig 5 timer på sofaen med smerter! Håber meget på bedring ... men er ikke så optimistisk som jeg har været.

Glædelig sommer (siger hun med lidt fortrydelse i stemmen) og tag lige at vær lidt kreative for mig!

1 kommentarer:

Mette W. Sørensen sagde ...

Åhh nej hvor er det trælst for dig med ryggen, har virkelig ondt af dig og så især her i ferien hvor der er tid til at være kreativ.
Rigtig søde kort allesammen, hvor sødt med tvillingekortene:-)

Rigtig god sommer til dig også