BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

fredag den 1. februar 2013

Louises æskeI Tiger købte jeg i sin tid denne æske. Den var sort (altid et godt udgangspunkt for dekoration) og så meget inspirerende ud. Dog havde jeg ikke fundet det helt rigtige at bruge den til. Da jeg så i en stille kreativ stund, tog celofanen af æsken og foldede ud så jeg den flotte klare pink og tænkte: det er lige et tøseprojekt.

Min veninde, Louise, har som de fleste scrappere en (flere) tote(s). Hvor min er en fin lime er hendes pink så jeg tænkte: Æsken skal scrappes og hjem til Louise i julegave.

Som sagt, så gjort. Her følger en række ilelder af forvandlingsprocessen. Den ser måske ikke så omfattende ud. Men æskens opsætning gjorde især tape-påsætningen meget besværlig. Men det var sjovt - og skønt at gå tøseamok *s*


Den lukkede æske, som forholdsholdsvis diskret godt kan stå fremme
 

Æskens låg åbnet. Jeg har primært brugt EP serien "Victoria Garden" både 12x12 og 6x6 papir og stickers. 
 

Citatet siger: "I live for those who love me, for those who know me true." De skønne kvinder er lavet på Silhuette, takket være min veninde Karen.


Så åbnes æsken så man ser rummene lidt bedre ...
 

Æsken totalt opslået med 10 "skuffer" i alt
 

 
 

 
 

Citatet på dedikationen på indersiden siger: "Give of your hands to serve and your hearts to love."
 

Rhinstens-cluster dekorerer de to store skuffer øverst i æsken. De er spejlet og (næsten) identiske.Node-tape, fordi Louise er musikglad og altid sidder og synger når vi scrapper.
 

Jeg elsker rhinstenclusters som den her ... skønt at gå amok med alt mit pink bling, til modtagerens fryd.
 

Det færdige produkt; en dekoreret æske a la Trine.Jeg kan ikke tage al æren for arbejdet, da der hele vejen igennem processen var skarp kontrol. Ikke af Sandra, der holdt mig ved kreativt selskab og som jeg tøsefnidrede med en hel dag, men af Overkommandøren herhjemme. Ham, der rigtig bestemmer: Yoda!


Båndende inspiceres. Der forsøges først med snusen og så et enkelt forsigtigt bid inden man bliver jaget væk ...


... så man må bare sørge for at stjæle billedet, når nu det kommer til at forevige Mors arbejde!
 


0 kommentarer: