BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

tirsdag den 5. februar 2013

Kenneths scrapbogPå billedet ser man Kenneth. I hånden holder han den scrapbog hans veninde Stine lavede gennem mig. Hun kom med en stor bunke billeder og ideer og sammen fik vi valgt papir, bånd og dekoration til hver side i dette album.

Det skulle sendes til Afghanistan og som man ser kom det godt frem til modtageren. Det er en meget personlig bog og jeg er smigret over at blive betroet sådan en opgave af Stine. Billederne i indlægget her viser mange af de sjove og kreative detaljer fra bogen - men ikke de personligste.

En scrapbog er oftest et meget omfattende arbejde. Denne var ingen undtagelse! Det kan ihvertfald Karen, Dorte og Sabrina bevidne: De havde første parket til størstedelen af arbejdet og så det tage form.


Her er så et uddrag af scrapbogen:


Kenneth er glad for ad og ivrig kok - især ved Weberen. Det blev til et par dobbeltsider, så han kunne sidde i det fremmede og næsten dufte stegen.Stine ville gerne have Webersangen (det anede jeg ikke hvad var) med og pynt, der passede.
Kenneth og Stine er begge glade for katte, og har en del i deres "omgangskreds". Jeg fik en flot samling sjove og pæne billeder og adskillige sjove historier dertil at arbejde ud fra.


Rundt omkring i scrapbogen havde jeg lavet plads til Stine selv kunne knytte en kommentar til. Et manillamærke, der kunne trækkes ud fra bag et billede, en taleboble el. lign.


Der var også indsat plastiklommer så hun kunne sende personlige breve med som en del af bogen.


Stempel detalje med glitterlim i lilla. Stine havde lilla som en af primærfarverne i bogen - og jeg fik brugt det til hendes tilfredsstillelse.


Der var også plads til familiebilleder og dejlige minder hjemmefra
 

Matador er en af Kenneths favoritserier. Hele 2 sider helliget serien blev det til *s*


 


 
 

Sangen her har speciel betydning, så den skulle også med. Jeg har sat den som det sidste i bogen for at den fik mere vægt i og med, det var det sidste Kenneth læste, når han så i sin bog.
  
Den færdige scrapbog med billeder hjemmefra, citater om venskab, anekdoter og minder, sjove, skøre og rørende elementer og allerbedst: helt personligt og unikt! Derfor elsker jeg scrapbøger!

 

3 kommentarer:

Heidi sagde ...

Sikke et stort og FLOT arbejde, den er simpelhen fantastisk - du er en ørn til album OGSÅ :-)

Rigtig god dag

Trine sagde ...

Tusind tak , søde Heidi *s* Det er en flot kompliment fra en så kreativ kvinde.

Linda sagde ...

Sikke en super flot og personliig scrapbog, er vild med de mange små detaljer du har med.