BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

fredag den 2. november 2012

What-a mistake-a to make-a!Min kære kollega Birthe havde bestilt et kort hos mig til sin svigermors fødselsdag. Fødselaren hedder Elly, blev 85 år gammel, læser aviser og dyrker nyheds- og debatprogrammer, er ivrig bingospiller, kortspiller mm. Derudover er hun glad for at sy, strikke, hækle og læse bøger.

Jeg havde nok at arbejde med og gik derfor glad til værket OG fik lavet et flot kort, synes jeg selv. Birthe var også meget tilfreds - og jeg fik ros for detaljer og æstetikken. Alt var jo godt så. Troede man ...

Om aftenen fik jeg så en sms. Hendes mand, Jørgen, havde som bemærket en ret så væsentlig fejl ved kortet, som både Birthe og jeg overså! Tallene var vendt om. Den meget ungdommelige farmor blev således 58!

Så med timers varsel lavede jeg et nyt så det kunne være klar til fødselsdag få dage senere *suk* Som Bertorelli i 'Allo 'Allo ville sige: " What-a mistak-a to make-a!"


 
 
En lille detalje, jeg er ret glad for nemlig den klare grønne knap på 17. Den skal forestille bingobrikken på bingopladen bag tallene og samtidig Ellys fødselsdag: 17. oktober. Bag Bingopladen kan man ane en række bøger til læsehesten.
 Datoen er hevet ud af vores lokale gratisavis (Elly læser som bekendt aviser og følger med i Nyhederne) og derudover er den kniplede bort og spillekortet (spar 5) med for at få hobbies og interesser dækket.


Bare for en god ordens skyld er her det 1. og forkerte kort:

 

 

 
Jeg vil gerne gøre mine kort så personlige som mulig. Jeg vil gerne få detaljer, humor og skønhed ind ... men et minimum må da være, at jeg får fakta på plads *tsk tsk*.

2 kommentarer:

Grete sagde ...

Ups... :-)
Men rigtig flot kort, med rigtig mange fine detaljer.
Jeg kender godt det med at få byttet rundt på tingende, uden at man selv kan se det.
Jeg skulle lave et kort til mit barnebarn Elvira, der kom til at stå "Evlira", den havde lagt fremme nogle dage, men først da vi skulle ud af døren opdagede min mand at der var noget galt.

Trine sagde ...

Åh, jeg føler med dig, Grete. Det er lidt som Kejserens klæder: "Jamen, han har jo ikke noget tøj på" = "Jamen der er jo byttet om."
Og det er sjovt VI ikke kan se det men så kommer manden lige forbi ;-)