BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

søndag den 18. november 2012

40 års jubilæum - et skoleindlægTorsdag d. 15. november var der fest på Gjøl: vi lærere, pædagoger, servicemedarbejdere og ledere blev fejret i forbindelse med "Personalet dag" og fik badges af elevråd, klap og tak. Men det var hovedsageligt Karin, vores skoleleder, der blev fejret. Hun har nemlig været ansat i den danske folkeskole i 40 år - de 25 som leder.

I den anledning var der fest på Gjøl. Vi kom endda i avisen (se artiklen her). Jeg har taget billeder fra artiklen og deler dem selvfølgelig :Der bliver delt flag og roser ud til alle
 
 
Skønne Gjølbørn *s* Bemærk venligst Sarahs hårpynt: det er et par af mine kreative piger, de her ;-)

Flere skønne Gjøl børn!


Alle roser og flag blev overrakt til Karin med skønne ord på vejen ...
 

... hun kunne næsten ikke være der til sidst *s*
 
 
 
Jeg var i dagens anledning blevet engageret som kortmager. Fra ledelsen lød bestillingen på bordkort til dagens reception samt kort til deres gave. Fra personalegruppen ligeledes et flot kort til vores gave.
Resultaterne blev :
 
 
Bordkortene:
 
 

Formen lavet med spellbinders og bøjet på midten. Dekoreret med hjertepunch og EK tag, der har fået sværte og pyntet med rhinsten, halvperler og en clips (!).
 
På bagsiden Karins initialer. Forkotelserne bruger i jo i hverdagen så naturligvis skulle det med.


Det var bestilt 30, jeg lavede 33 og der blev brugt 28.Kort fra personalet:

Lene, vores TR og gavekassebestyrer, og jeg talte om kortet og eftersom Karin er en ivrig læsehest blev kortets udformning hurtigt bestemt. Farver og pynt lod Lene være op til mig.


Vintagebrad fra Panduro i midten af blondeblomst flankeret af sommerfugle lavet med henholdsvis den store og lille MS punch - begge sværtede og med halvperlekroppe.
 

Kortet set indefra, der i åben tilstand gerne skulle ligne en bog ... en lille sommerfugl har sneget sig ind som bogmærke *s*


Bagsiden af kortet
 

Detalje fra kortets bagside


Kortet fra ledelsen:


Med skoleblyanter som baggrund prøvede jeg at lave et elegant og personligt kort. Tallene er skabeloner fra Scrapper.
 

Pigerne på kortet er fra KaiserKrafts "Class of '87" collection. Karin er bl.a. billedkunstlærer, derfor denne pige ved staffeliet.
 
 

Bladene er købt i Kontor og Papir i Hjørring og har, ligesom roserne, fået en anelse Inka Gold guld. Det fremhøvet af guldswirlen, jeg har sat midt på kortet, for at binde det hele sammen.
 

Detalje fra kortets forside med alle dele: blomster, blade, rhinsten, swirl, silkeånd og div. papir og kartontyper.
 

Kortets bagside
 
 
Det er mig ... den lille pige, der har håndlavet kortet og sidder pænt og laver sine ting. Som med Karin er det vel at sige: "Skolen blev hendes skæbne". Lad os nu se om jeg kan være så heldig at komme i nærheden af så mange år som hende.
 
Jeg har haft et fantastisk forbillede i min mor, og har haft de skønneste oplevelser med børn og kollegaer gennem tiden. Ingen ved hvad fremtiden bringer men for mit vedkommende må den gerne bringe mere ... skole.
 
 

 0 kommentarer: