BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

onsdag den 14. marts 2012

Scrap i det jyske - Kortudfordring


Forrige lørdag var vi til Scrap i Det Jyske i Ejsing. Det var som altid en rigtig hyggelig tur. Og selvom jeg for første gang skulle køre derned, fandt vi frem i god tid - og i 3 perfekte stykker Sara, Sandra & jeg.

Der blev - traditionen tro - mest handlet. Men udfordringerne var jeg også med til. Der var 2 typer - kort og lay out og derudover en kortudfordring fra Linda hos Scrapper.

Indlægget her er om kortudfordringen, hvor denne skitse skulle følges:


Vinderen blev fundet ved lodtrækning så chancerne var vel lige så gode som alle andres *S* Man kunne max lave 2 bidrag - så det gjorde jeg:


Kort nr 1:


Kort nr. 2 :

Der faldt dog ingen præmier af til undertegnede på disse bidrag. Men de var søde og lette at lave - en fin lille øvelse.

3 kommentarer:

Trine Brandt-Lassen sagde ...

Er specielt vild med det første kort. Fede farver og tolkning af skitsen. Ærgerligt det var lodtrækning, for ellers havde du da vundet!

Trine sagde ...

Tak Trine. Det var sødt sagt. Det er generelt svært med skitser synes jeg, men det afhænger også meget af hvor man er sikekr og har sine styrker. Når det er en LO-skitse bruger jeg dage - skal liiige gå og gruble lidt over det. Med et kort går jeg gerne igang og tænker mens jeg laver det.

Tak for komplimentet

Anonym sagde ...

Adjustable shoe lifts are great for each the novice and also the experienced user, the beginner can gradually increase the height, starting with the thinnest insert and as they become much more certain footed, adding additional inserts till their desired height increase is achieved
shoe lifts