BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

tirsdag den 6. marts 2012

Bear with me (lay out nr. 20)


Jeg har lavet dette lay out om min kære Michael, hans smil og en hyggelig sommerdag. Han er ikke altid lige glad for at være min model eller blive foreviget sådan her. MEN netop fordi han var sådan en "good sport" får han et helt lay out, hvor han (bliver udstillet igen , ja men først og fremmest) bliver rost fordi jeg må.

Overskriften er "Bear with me - I love seeing you smile" med et dejligt ordspil på Bear - "at bære" og "bjørn" - ja, jeg var i mit halv-morsomme hjørne den dag.


3 tal i borden har fået glossy og et ekstra flag ovenpå monteret med klæbepuder. Teksten er bare kort journaling med læselig men knap så pæn håndskrift.

 
Jeg er helt vild med pote punchen her. Her er det lige til en isbjørn *S*

Jeg har 3 typer tekst i overskriften. De dobbelte bogstaver i "BEAR" er klippet ud i hånden. Den hvide tekst er fra Panduro og er mosgummi bogstaver (der har fået glossy) og til sidst min gamle trofaste dymo.

Her er originalbilledet af Michael, som jeg scrappede.

Jeg elsker at se min elskede smile. Og nu har jeg vist været pinlig nok for i dag *S*

2 kommentarer:

Jane sagde ...

Sjovt LO :O)minder mig om da jeg var barn når vi var i Zoo i Ålborg. Der stod der også en "isbjørn" i forklædning som vi kunne blive fotograteret med men jeg var bange for den :O)) Ha en god aften

Trine sagde ...

Tak, Jane. Ja, det er dejligt at have gode minder at scrappe om *S*