BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

søndag den 5. december 2010

GuldbryllupJeg har i længere tid leveret kort til Den Gamle BrugsKunst i Saltum. Mette Jensen ejer og bestyrer den og da hendes forældre skulle fejre guldbryllup, spurgte hun mig, om jeg ville lave en gave til dem.

Hun ville gerne give dem bordkort og scrapbog i dgens anledning - og så et kort, der matchede fra hende og hendes søskende. Farverne skulle holdes i guld og beige og bordkortene ikke være for rodede.


Til Kreativ Dag fik jeg hjælp af min skønne mor, der udstandsede hjerter i vildskab. Til samme Kreative Dag købte jeg et nyt alfabet fra Tim Holtz, og det fik jeg glæde af til bestillingen her.
Det blev til i alt 45 bordkort, en scrapbog og et kort til brudeparret. Og jeg har hørt, at de havde en rigitg dejlig dag.

Hvor er det dejligt at være tilbage på bloggen.

3 kommentarer:

Jette / ma11edina sagde ...

Hvor er det smukt. Forstår sørme godt, at modtagerne blev glade. Det er altid spændende med sådan et projekt, jeg lavede et konfirmationsalbum i foråret...og der er en super dejlig fornemmelse, når det er afleveret og det blev dejligt modtaget :))
Fortsat god december til dig, fyldt med kreativitet og hygge :D)

Heidi sagde ...

Kan da godt forstå det blev et hit - super flot :)

puha det lyder til i er ramt hos Jer - håber ugen bliver bedre!

Sabrina Krighaar sagde ...

Super flot!
Hehe, jeg havde overvejet om det mon var nogen man "kendte" der leverede kort til den gamle brugs, har stået med næsen langt nede i dem for at se, de er jo vildt flotte.