BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

fredag den 21. maj 2010

Nye kort ... eller "hvad jeg fik lavet mens diverse smertestillende piller virkede"

"Life is sweet" ... hmm. Har seriøst haft brug for noget optimisme og har heldigvis god støtte i mine omgivelser. Nu har jeg haft ondt så længe og er rendt fra fys til fys, læge til vagtlæge og haft utallige visitter på det loale apotek, jeg er ved at blive tosset.

Den seneste melding er: "Bliv i din seng eller gå rundt. Du må ikke sidde ned for det belaster ryggen uhensigtmæssigt." Det var en meget klog og professionel kone, der sagde det. Så nu gør jeg som hun siger MEN det betyder meget begrænset kreativ aktivitet *hulk*

Men hvad jeg nu kan nå at lave stående eller liggende skal nok komme på bloggen eller stolt blive kommenteret andetsteds. Man kan jo ikke lade være ...Et Magnolia kort (det orange bag kortet er konvolutten!) :

 Kortets bagside:


Jeg er blevet ret glad for lag på lag blomster i alle typer papir - jeg blander i vildskab:
 

Og jeg farvelægger mine motiver med Copic penne som sædvanlig:
Jeg har skrevet om Dustin Pike og de digi stamps, han har. Nu har jeg endelig fået brugt nogle af hans motiver. Det første kort skal I se her:

Bagsiden af kortet:

Stemplet jeg brugte (Teaspider):En anden kunstner, jeg er blevet meget fascineret af er den hollandske Angelique, der har bloggen Sliekje digi stamps. Hun har nogle meget søde og meget forskellige "bløde" manga inspirerede tegninger. Her er det første kort, jeg har lavet med et hendes motiver:

Stemplet jeg brugte kan du finde her:

Jeg sværger ikke til én slags motiver, men blander det gerne ligesom i andre (selvom man har sine favoritter jfr. total yndlingsgiraf fra Donna). Jeg håber, at det kunne inspirere Jer til at kigge forbi de ovennævnte blogge.

Rigtig god Pinse fra en pilleslugeren med diskosprolapsen


1 kommentarer:

Heidi sagde ...

Hvor er det da max. øv og kfldsanvjdhfkjl sg ja må godt sige ikk - med din ryg :o(

Flotte kort du ellers har lavet og vil helt sikkert lure de forskellige blogge ;O)

Rigtig god pinse til dig