BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

mandag den 3. maj 2010

Lange konfirmationskort

I år har jeg haft rigtig meget at bestille. Ikke siden min egen konfirmation har jeg haft så mange kirkelige-voksnes-rækker tanker i mit hoved. Derfor skal I da heller ikke skånes.Her er endnu et lille konfirmationsbøvs. Denne gang i et for mig lidt utraditionelt format, der krævede en anden opbygning end normalt. Jeg synes det var svært at få "længden" til at harmonere med pynten men døm selv:

Stemplet "Tillykke med konfirmationen" har jeg fået af min geniale mor, der med sin sjette sans forudså at jeg manglede noget netop liiiiiige der på mine aflange kort. Mødre ved tit ting før vi selv gør. Det er utroligt!

Jeg er gået helt amok med lag på lag blomster: stof, papir og udstandsede i en skøn blanding. Der er gået helt sport i at finde underlige - og helst passende - kombinationer. Nogle gange lykkes det også ...


 4 kommentarer:

Benita sagde ...

Wauw det sidste kort er flot. Jeg synes tit at jeg skal lave fem eller flere kort, før jeg får lavet et jeg er tilfreds med. hihi men jeg er nok bare kritisk.

Donna sagde ...

Tak for sidst ;)

Super flotte kort du har lavet, jeg er vild med det lange format, og de blomster ser bare rigtig godt ud, vild med lag på lag og din blanding af materialer.

Heidi sagde ...

Hvor er de kort bare flotte - er vild med den aflange model du har lavet dem i - bliv endelig ved med det ;o)

Hvor sødt af din mor - dejligt med sådan en gave og ja især når det er scrap ikk ;o)

Trine sagde ...

Tak skal I have alle tre. Ja, jeg blev lidt inspireret af Benitas blomster og så udviklede det sig lidt.

Benita: Nogle gange skal jeg også lige arbejde mig varm. Men bordet fanger jo gerne og så må man bare starte på et nyt hvis man er utilfreds. Hvis man er heldig, er der nogen, der også godt kan lide det, man selv ikke var helt tilfreds med.

Donna: Jeg tror snart jeg løber tør for de lange kort. Jeg købte dem og en masse andre formater som færdige blanke kort i Creative ... men så må jeg jo bare klippe dem til selv (altså alt det arbejde!)

Heidi: Ja, hun er guld værd hende Moar. Det var til kreativ dag sidst, hvor jeg ikke var med, Mor købte glossy, papir, mange stempler, brads og lignende med hjem til mig. det var helt vildt.
Donna købte et Sarah Kay stempel til mig (og dem er jeg jo vild med). Måske man skulle blive væk en anden gang! He he ...