BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

søndag den 18. april 2010

Sarah Kay motiverLige siden jeg fik øjnene op for clear stamps og stempler generelt i forbindelse med min hobby, har jeg haft en fascination af Sarah Kay motiverne. Da jeg var barn, tegnede min mor motiverne overpå puder og malede dem op med stofmaling. De olivengrønne puder med kønne motiver gjorde det godt på mit pigeværelse.

Nu jeg har samlet en del stempler synes jeg dog, at det er svært at bruge dem. Det er svært at få alle detaljerne med med mine copic penne - få dem farvelagt flot uden at det glider ud. Men jeg synes også, at motiverne er så flotte, at jeg ikke yder dem retfærdighed ved at farvelægge dem. Alligevel er her et par eksempler på hvordan jeg har brugt dem.
Tak fordi du læste med.6 kommentarer:

Mette W. Sørensen sagde ...

Sikke din mor har været kreativ dengang.
Og sikke kreativ du er nu :-) Rigtig søde stempler på rigtig flotte kort.

Benita sagde ...

Fedt at høre om din mors puder i forbindelse med din egen fascination af stemplerne. :D

Du er godt nok god til at farvelægge - mine ligner bare noget mine unger kunne have klaret bedre.

Heidi sagde ...

Hvor er de bare super flotte - synte4s du gør det s... godt med copic ;o)

Hvor sjovt med din mor men tænk såååååå glad man kunne blive for en pude, syntes nogle gange idag de helt unge kunne lære noget af det ;o)

Trine sagde ...

Nu har jeg ingen børn selv - endnu - men tænk på hvor heldige jeres er med de kreative mødre, de render rundt med!

Min har da påvirket med betydeligt (og positivt) skulle jeg mene. Og jeg er rigtig glad for det hun har lagt tid og energi i til mig.

Det har også gjort at man selv gerne vil gøre lidt ekstra. Arbejder i øjeblikekt på en gave til min kære fru moder: mit første mini scrap album. Nu skal det være.

Tak for jeres søde kommentarer. Jeg elsker at male med copics penne, men der er ikke mange steder man kan købe dem, synes jeg.

Og tak for komplimenterne. Det er så dejligt at høre - især når man selv er usikker på resultatet. Rart at tingene ikke er så slemme som man går og tror *S*

Donna sagde ...

Ja din mor var og er jo helt vildt kreativ, det er dejligt med kreative forældre. Tænk på alle de kreative projekter vi har lavet sammen, en af de første jeg husker, var de små røde piberenser mænd med perle fødder. Dem lavede vi hjemme ved dig, og jeg er ret sikker på at din mor har været med til at få os i gang.

Siden da er det blevet til meget mere, vi lavede perleplader, make-up kasser, designede tøj og tegnede huse, og nu kort.

Og så er det jo dejligt når ting i dag kan frembringe de gode minder, som fx Sarah Kay motiverne på dine puder, og nu på kort.

Og du klarer farvelægningen rigtig godt, de er blevet så flotte. Det undre mig bare at du endnu ikke har forsøgt dig med noget over i akvarel genren.

Glæder mig til vi ses, vil lige minde dig om at jeg havde en lille gave til dig, et forsinket påskeæg ;)

Lene sagde ...

Så lekre kort !

Ha en flott uke !