BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

fredag den 23. april 2010

Drip drap dryp ... på blomsterblade

Jeg ved, at en af de flotteste ting I bruger rundt omkring på kort, lay outs osv. i forb. med dekoration er dew drops. Jeg har selv fundet en billig bøtte dekorationsperler i Superbest til 20 kr, men jeg synes de er yndige. Jeg lurer jer andre af for at se hvilke effekter, man kan lave.

Men her vil jeg give en anden slags dråber videre. Jeg købte som ung pige de yndigste lysekranse i den isenkrambutik, hvor jeg arbejdede. Det var en stor rose med 2 skud på og blade der strakte sig op og ned. Det var en aflang, asymmetrisk lysekrans, som jeg brugte som dekoration i lang tid (behøves jeg at nævne, at jeg selvfølgelig købte mere end en: en hvid, en rød, en orange og en blå).

Her kommer det så. Der var dryppet plastikdråber på blomsten, så det lignede morgendug. Det var så yndigt og gjorde de sarte blade meget stærke lige pludselig. Så gav det også den kustige blomst et mere autentisk "look".

Nu har jeg så taget min glossy accent (I ved, hvor meget jeg holder af den effekt) og dryppet dråber få steder på papirsblomsterne på mine kort. Man kan ikke se det på afstand men det giver nogle fede detaljer tæt på, synes jeg.

Enten det, eller det ser ud som om nogen, har spildt noget på mit kort. Eller endnu værre pudset næse ved mit arbejdsbord. Tro mig, i disse tider er det meget sandsynligt. Men bedøm selv:Kortet i sin helhed (ja, endnu et konfirmationskort):Også på et af kortene fra sidste indlæg har jeg brugt teknikken. Et spørgsmål, der kræver et ærligt svar: Hvor mange lagde mærke til det?

Tak fordi I kiggede med. God weekend


3 kommentarer:

Mette W. Sørensen sagde ...

Tak for tippet, og det ser jo så yndigt ud... og ja så levende.
Ellers et rigtig flot kort i sig selv.
Skønt at kunne finde gamle ting frem og kan bruge disse, jeg tænker tit, hmmmm.... mon man kan scrappe det her!!!! :-)

Rigtig god weekend

Karina Beck sagde ...

Flotte kort også i forrige indlæg. Det ser godt ud med Glossyen.

Benita sagde ...

Det ser bare så godt ud med de dråber. Tak for at du mindede mig om teknikken. :)