BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

torsdag den 3. december 2009

Mors Julekalender


Lige siden jeg var barn har jeg fået pakkekalendergaver fra min mor ... eller Pakkenissen, som hun hed dengang. Ja, også i år er der pakker hver dag frem til jul. Det er en dejlig daglig overraskelse.

Derfor begyndte jeg, da jeg var gammel nok til at udfolde mig kreativt, at lave kalendere til hende. Både jule- og pakke.

Således sad jeg i november med mine unger på Billedskoleholdet og lavede julekalendere til dem derhjemme. Også til min egen moar. Hvad er bedre undervisning end en, der deltager og er engageret?

Jeg har købt en perforeret kalender uden fortryk og børnene har så selv tegnet et julemotiv derpå. Vi fandt inspiration i diverse julebøger og i hinandens tegninger. På skolen har vi billedkunstlærere investeret i vandbaserede Visa Color tuscher og jeg har desuden suppleret med mine egne Copic Ciao. Derudover har jeg brugt snefnug stempel fra Stamp It og rhinesten på JUL - bare lige sådan for at gøre det lidt festligt!
Nu er der måske nogen, der undrer sig oover hvad der så er INDEN i lågerne? Jo, der har jeg hver dag skrevet en lille hilsen til min Mor. Fortalt hvor stolt jeg er af hende og hvordan hun har påvirket mig, fortalt anekdoter (såsom 1. jul vi havde Mis og hun stak rumpen op i mors juledekoration så det lugtede af sveden kat i en uge), barndomsminder (hvor mor og far svingede mig i et lagen og gav mig en lufttur inden jeg skulle sove) og generelt ting, man burde sige og takke for, men ikke altid lige får det gjort.

0 kommentarer: