BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

lørdag den 10. december 2011

Mors scrapbog

Da min kære fru moder fyldte 60 år d. 1. decemer ønskede hun sig en scrapbog, hvor hun kunne samle minder i. For en gangs skyld fejrede hun nemlig sig selv flere gange: for nuværende kollegaer fra biksen, familien og tidligere kollegaer fra skolen. For vi var jo flere, der gerne ville benytte lejligheden til at fortælle, hvor meget vi holder af hende.


Med pynt på hver side blev selve bogen lidt tyk. Men nu er den også så bred, at den kan stå af sig selv *S*
Jeg havde derfor lavet denne scrapbog, hvor hendes gæster kunne skrive en lille hilsen i, og bagerst var der så plads til billeder. Den er holdt i vintage-stil, for den kan hun godt lide. På hevr side er der dekoration og linier, så man kan skrive en hilsen. Her er min side til mor:

Jeg har brugt materialer fra gemmerne, købt bånd, dekoration og blomster fra Unikscrap og Panduro Hobby. Papiret er primært Tim Holtz og Bo Bunnys Timepiece Collection. På nettet har jeg søgt på diverse vintage sites og fundet motiver, der passede heri. Selve bogen er fra Tiger, købt til den svimlende sum af 20 kr. Dét var lige til at overkomme!

Her er billeder af nogle sider fra bogen, før der blev skrevet:Tak for lån af MS punchene, Donna *S*Blonder og kniplinger er altid elegante.Citatet er fra en rub on serie, jeg i sin tid købte i Fru Hansens kælder hos Sofie.

Konvolutten er udstandset, papirsservietten gammel og uglen perfekt!

Manillamærke fra Tiger, en udrevet side af en gammel bog (elsker gotisk skrift) og blomster indkøbt til Skaga Scrap til bogen her.

Hjemmelavede swirls til medaljonen, mor har købt til mig i biksn. Jeg kunne jo "sikkert bruge den til noget pænt scrap." Ja, til hendes bog, besluttede jeg.


Airbrushen er fra min barndom. En eminent plastikdims, man kunne sætte sine tuscher i og lave flotte illeder med. Nu bruger jeg den til dekoration.God december fra Grankvisten

2 kommentarer:

~Marlene Krogh~ sagde ...

Hvor er den super flot Trine, sikke et arbejde !! En rigtig sød tekst du har skrevet til din mor og så med Mr. Darcy...

Trine sagde ...

Nemlig! Og så det illede, ikke Marlene. Liiige der, hbor han smiler til Lizzy.

Sådan en bog skal jo være personlig og et af privilegierne ved at være "kunstneren" bag er, at jeg selv kan bestemme, hvordan min side skal se ud ... he,he. Tak for de søde ord.