BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

torsdag den 15. september 2011

Zoo billedskoletur (lay out nr. 9)Til Kort & Scrap arrangementet i lørdags var der selvfølgelig også udfordringer - som der sig hører til en ordentlig convention, he, he.

Skønt det ikke var min lykke dag var jeg rigtig glad for resultatet til en af lay out udfordringerne. Dels fordi jeg fik brugt nogle af mine nye indkøb udi bogstaver men mest fordi det er et minde fra en skøn dag med ungerne fra billedskolen.

Ingen elever kigger ind i kameraet - alle er de optaget af at tegne! En billedkunstlærers drøm gik i opfyldelse den dag. Vejret holdt så det ikke blev vandfarve vi brugte, børn og forældre var positive og engagerede og de kreative safter flød frit!

Her er opgaven: Lav et lay out, hvor man kan se at skitsen og farvecomboen danner grundlaget for det færdige bidrag.
Og her er mit bidrag:


Teksten lyder: "23 kreative Gjølbørn en skøn sommerdag i 2011. 3 hjælpsomme forældre - og 1 stolt lærer. Fordybelse, engagement, hygge og tegneglæde. En fantastisk dag!"


Jeg elsker, at jeg kunne få noget af det bedste med fra den dag. Selvom vi sad og spiste og skulle samle os inden vi gik videre på vores kreative færd i Aalborg Zoologiske Have, var en af mine piger meget optaget af at tegne videre. Jeg MÅTTE tage et billede af hende.

I forvejen havde jeg instrueret og undervist i iagttagelsestegning. Når det kommer til dyr har jeg påpeget fordele og ulemper ved motiverne f.eks. flokdyr og store dyr. Ved flokdyrene er det så dejligt: Selvom de måske bevæger sig og skifter stilling er der så mange, såsom flamingoer, at en anden sandsynligvis snart stiller sig i en lignende eller samme stilling, som den du var ved at forevige.
En yderst talentfuld pige på holdet fik fanget disse prægtige dyr på lang afstand med stor detaljerigdom. Hun var derfor central for lay out'et ... og mit lille flamingotrip, der passede med farvene i udfordringen.Den stolte lærer

0 kommentarer: