BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

mandag den 23. juli 2012

Parfumekort


Jeg lavede dette kort til min svigermors fødselsdag. Det kommer først på nu, da jeg havde håbet at få lavet et par andre efter samme model, som kunne holde det ved selskab her på loggen. Men nej ... andre proekter er kommet til og parfumeflaskerne er levet i min "projekt-mappe". De kommer - forhåbentlig - senere.



Den elegante fe hænger løst fra "proppen" på flasken, så der er lidt bevægelse. Udover de dejlige grønne farver (som matcher hendes farver på badeværelset) har jeg forsøgt at gøre det feminint og elegant. Det er en flot skabelon Donna har lavet for Scrapper.dk, så det elegante kom helt af sig selv. Så har jeg tilføjet rhinsten, blomster og glossy accent, samt sværtet alle kanter.



Med hendes navn og en swirl med glossy er den lille flaske færdig. Stykket mellem flaske og prop har jeg beklædt med silkebånd, så det får en anden tekstur end resten.




Den runde flaske fik en dejlig blomst: basen var papirsblomst, så en blomst udstandset med retro-punch og i midten en off-white rose. Sommerfuglen er den lille MS punch og kroppen klare grønne rhinsten.


Dejlig skabelon at følge, elegant kort og en glad modtager - TJEK *s*

2 kommentarer:

Heidi sagde ...

Tusind tak for hygge dag forleden, synd du glippede det mest lækker stjerneskud mums ;-)
Skønt kort og med mange søde detaljer, og tak for linket på mini albummet tror da lige det næste projekt ;-)

Sabrina Krighaar sagde ...

Det er da også bare vildt flot, hun kunne da heller ikke andet end blive glad for det!