BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

fredag den 29. juni 2012

You're purrfect (lay out nr. 30)


Enten er der to ting der er helt gale her - eller 2 ting helt rigtige:

1) Jeg har lavet et lyserødt LO om en han kat.
2) Jeg har ingen journaling på mit LO


Lad mig forklare:

1) Kattepapiret her er så genialt med orden og farverne og det fremhæver det lyserøde i Yodas poter og derved den - for ham - karakteristiske stilling: Han ligger og sutter på sin fod og malker med forpoterne i luften alt imens han smasker og knåser samtidig *s*



2) Overskriften siger vist det hele ... "You're purrfect" - ingen grund til at uddybe og forklare, vel.



Eller ... måske ... en *lille* smule tekst :



Desuden er der en forfærdelig mangel på pynt på dette LO i forhold til det jeg plejer, og i særdeleshed til det forrige indlæg. Forandring fryder *s*


Rigtig god weekend

mandag den 25. juni 2012

Tegn & Gæt (lay out nr. 29)


Et lay out om en ganske almindelig ualmindelig hyggedag : d. 1. april 2012. Sandra, Toke, Michael og jeg hyggede, spillede spil og spiste godt.

Her er vores kreative forsøg med "Tegn & Gæt" foreviget. Jeg elsker det spil. Man SKAL ikke kunne tegne men gøre sig pænt forståelig alligevel. Se f.eks. ham her:



Det er Michaels "lystfisker" (get it?!?) Faktisk er det en reference til hvordan jeg engang lavede "lystfisker" så et bevis på, at min mand hører efter OG har en syg sans for humor. På billedet kan man også se ham sådan skifte lidt ansigtskulør midt-tegnings.

Toke tegnede Europa, så jeg kunne gætte Spanien. Og jeg var ligeglad med om "støvlen (Italien) vendte forkert. Så havde vi et godt udgangspunkt skulle vi bruge stednavne igen ;-)




Også "guldsmed" blev gættet. Her et close-up så man kan se den blå matte, bånd og tape, jeg har brugt på LO'et



Sandras "kuvertbrød" og - med hjælp fra Louise og hendes mange bogstaver - titlen, der jo gav sig selv!


Journaling til en rigtig hyggelig dag. Alt i alt en dejlig dag og et fint LO, der foreviger dagen MEN ikke et LO, jeg er glad for. Minderne, jo, men der er ALT for meget på LO'et her.


fredag den 15. juni 2012

Kursus (lay out nr. 26)


Da vi havde kursus i klubben med Anja fra Picturing the world, lavede jeg dette Lay Out. Hun havde et oplæg med og understregede vigtigheden i at eksperimentere: at kaste sig ud i tingene. At med denne type LO havde man ingen mulighed for at vide hvordan ens LO måtte se ud, når det nu var færdigt, og at det var både frigørende og spændende.

Her følger mange close ups af LOet herover, beskrivelser af materialer og arbejdsgang.


For første gang brugte jeg embossing og jeg var solgt: da bikubens plademøster her trådte frem under den mistede baggrund var jeg helt: WOW !



Vi havde alle et "cover a card" stempel eller flere med og derudover havde Anja en masse nye. Det var det første, der kom på. Gerne flere typer. Gerne oveni hinanden. Jeg har investeret i murstenen. Den finder i her.



Der var gang i scallopped punch rundt omkring. Jeg valgte så at sætte den udstndsede det på ved siden af. hvor andre brugte dem i clusters. Anjs pointe var ihvertfald at det ikke skulle ksseres men at det kunne bruges andetsteds på LO'et.


Træsommerfuglene har fået mistfarverne "green" og "mustard" og derefter "Inka gold". Ikke to somemrfugle blev ens - og igen - ikke som jeg havde regnet med.

I kanten har jeg brugt washi tape - også for første gang. Men det er jeg ikke så begejsret for. Jeg tror jeg er bedre til de punchede border og mine bånd. Sidstnævnte tilføjede jeg lidt udenfor oplægget på kurset men - hey - jeg følte mig kreativ **




Hele vejen rudt på LOet kørte vi med en Singer håndsymaskine. Den løb godtnok fra mig et par gange og var lidt af en udfordring. Det bliver det tætteste, jeg kommer på at sy på mine LOer!




Busted! Blomsterclusteren her er typisk Trine og slet ikke på programmet MEN jeg synes bare det passede ind. Det var det sidte jeg satte på - mit finishing touch, så at sige. I hjørnet af billedet ses syningernes overgang fra punchet karton, washitape og bånd.




Uden titel på lay out måtte jeg sætte lidt tekst på her nede. Jeg købte nogle katteklistermærker via Karen og brugte dette transparente for at komplimentere mit billede. Billedet her er også det perfekte eksempel på hvordan symaskinen liiiige kørte en omvej UD Af papiret ... hmm.

 


Det var bare så hyggelig en eftermiddag i de kreative damer i Aalborg Scrapklubs selskab. Det var et dejligt arrangement, hvor man fik lov at prøve ting og teknikker af og stort set bare : fik lov at lege! Ligegyldig alder eller hobby vil vi alle sammen gerne have lov at lege og slå os løs engang imellem.

Anja var alletiders, hjælpsom og kreativ og havde os godt med hele vejen. Hun var meget tålmodig med en som mig, der ikke havde meget erfaring og mange spørgsmål.

Tak for en dejlig og lærerig dag i dejligt selskab!




Og så for en god orden, bileldet af Yoda, som jeg brugte på LO'et:




lørdag den 9. juni 2012

Tvillinge hunde


Ebbas børnebørn, Mathilde & Rasmus, blev 2 år i starten af måneden - og endnu engang fik jeg æren for deres fødselsdagskort. Pigen er meget glad for hunde, og dyr generelt. Alt, hvad der kan krammes og ser sødt ud. Så jeg brugte Donnas skabelon og lavede et par tvillinge-hvalpe med kødben. De blev vel modtaget af mormor OG fødselarer!


Close up af et rigtigt hundehoved. Øjnene har fået glossy, halsbåndet er silkebånd og hjertebra skal gøre det ud for navneskiltet.

Her kan man tydelig se forskellen på bazzil med og uden perlemors effekt. Og så det dejlige kødben *s*

onsdag den 6. juni 2012

Øyvinds pokal

Øyvinds pokal

Min svigerfar fik en pokal i år til sin fødselsdag! Skabelonen er en af Donnas Design og kan købes hos Scrapper.dk. Kortet blev flot, glinsende og vel modtaget.


bagsiden af kortet - også mit sædvanlige stempel kom i en kapsel i dagens anledning

billedet af min svigerfar er fra et bryllup i familien, hvor han var forlover og i et vældigt humør under en skyfri himmel i Thise. Kapslen skal bruges fordi han brygger øl og er stolt af sine våde varer!

hele vejen under kapslen satte jeg dobbeltklæbende tape og derpå silkebåndet her for at danne en roset

det kunne da kun blive til en 1. plads her ... med stjerner på

fredag den 1. juni 2012

Circle Journal

I scrap klub deltager jeg i min første - ever - Circle Journal. En såkaldt CJ og jeg lærer stadig flere og flere udtryk i forbindelse med denne hobby. Men hvor ER man altså udenfor når der bliver talt fagsnak hen oevr hovedet på en. Så jeg spurgte engang ... og det lød sjovt!

Jeg elsker scrapbøger: Dette er så en, jeg kan dele med andre. Jeg glæder mig SÅ meget til den har været rundt til nogle af de skønne scrappe kvinder, jeg kender!

Jeg valgte det overodnede emne: FILM. For hvis jeg kun kommer til at lave en af disse skal det være et emne, jeg er glad for.

Her er bogen, hvor forsiden og bagsiden er dekoreret med sort matte, med filmudklip (tak SE & Hør for de dejlige billeder i Jeres TV-programmer!), thickers og decoupge lak.


 
Forside

Bagside

Vekomstsiden - introduktionen lyder:

Film; denne vidunderlige form for underholdning, virkelighedsflugt, inspiration og kilde til viden, er tema for min første circle journal.

Jeg er en stolt filmnørd og vil gerne have netop dit bidrag om film: Om det er en skuespiller, en speciel film, en genre, en filmoplevelse eller flere af disse du vil scrappe, er helt op til dig.
Tak - og god fornøjelse. Trine"



Tim Holtz filmrullen indkøbt speielt til denne CJ. Den var da et must!

Hver bog skal have "sign in" -tags dvs. et kort med hvem man er og hvad man har bidraget med til filmen. Jeg lavede disse filmruller og satte dem i lommen bagerst. Mit håb er at bogen med tiden bliver fuld af fede film beskrevet af dejlige kvinder (de såkaldte "silver screen sirens" her). Striberne skal så limes på de foregående sider.


3 typer bogstaver med samme alfabet gennem big shot'en: sølv, sort mosgummi og sort glimmerkarton

Min sign in tag: billede fra filmen, titlen og mit navn

Det første indlæg skal man selv lave. Mit bidrag til min CJ blev om "Forrest Gump". Først lidt om min historie med filmen og så detaljer om filmens styrker, og hvad der tiltager mig ved den Det blev til disse sider:



selvfølgelig detaljer, der passer til filmen

indsætte billeder, der underbygger min tekst

Jeg har valgt at fremhæve nogle af de historiske personer, steder og begvenheder i filmen med taleboblerne her: strøet på siden som de er strøet omkring i den fiktionelle Forrest's liv.

fordi musikken er et afsnit for sig printede jeg en kopi af cd'erne ud, udstandsere dem på karton og gav dem glossy så de "lignede" cd'erne