BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

fredag den 27. august 2010

Coupling

En af de sjoveste serier længe! Jeg har en svaghed for britiske komedieserier og Coupling er en af de bedste repræsentanter. Den kan kort beskrives som en blanding af "Venner" og "Sex & the City" - på den fede måde!


Vi følger 6 venner; Steve, Susan, Jane, Jeff, Patrick og Sally,  der alle har deres særheder og helt specielle personligheder. Deres bedrifter ud i forhold og karrierer samt tanker om det modsatte køn krydres med kvik humor og eminente citater.

Noget af det bedste er, at man får en utrolig indsigt (?!?) i hvad henholdsvis mænd og kvinder tænker: om sig selv, hinanden ... and life in general.

Tjek f.eks. Steve's lille tale om mænds forhold til toiletter nemlig "Men and the last bastion" her. Eller pigerne, der diskuterer forførelsens svære kunst og hvor komplicerede mænd egentlig er i "How to flirt with men" her.


Susan, Sally og Jane (forrest)


Steve, Jeff og Patrick

Serien består (desværre!) kun af 4 sæsoner. Til gengæld holder hvert afsnit hele vejen igennem. Afsnittene har navne som "Her best friend's bottom", "Inferno", "The girl with two breasts", "Circus of epidurals" og "The freckle, the key andt the couple who weren't".

Jeff er en speciel karakter ... og min personlige favorit. Han er bundusikker og har ingen kontrol over, hvad der egentlig kommer ud af munden på ham. Han har ord og begreber ingen kreativ litteraturprofessor kunne drømme om at opfinde. Hans problemer med at kommunikere med det modsatte køn er legendariske.
Jeff kan - i en uhyggelig grad - rode sig ud i en situation, hvor man som seer bare tænker "nu kan det altså ikke blive værre" ... og så bliver det selvfølgelig MEGET værre.

Se et dejligt eksempel her. Endelig får han kontakt til drømmekvinden, han kun har beundret på afstand i
toget - og kun set baghovedet af. Han graver sig bare længere og længere ned : "It's great to see your legs together for once!"




Her er et par klassiske citater. Bare for at slutte dette lille indlæg med stil:

"Women think we are normal. Like them. Cause we talk to them like normal people. We say 'Hello', 'How are you', 'Haven't seen you in this place before', 'What kind of music do YOU like?' But all the time in our brains we've got the word "breasts" on a loop. If we ever lost control for a second, we'd all start shouting 'breasts, breasts, breasts, breaastsss'..."
Jeff

"Friendship’s more lasting than love, and more legal than stalking."
Jane

"I’ll get the speech about how wonderful I am. Basic rule, isn’t it?
More wonderful you are at the start of the speech, the more dumped you are at the end."
Sally

"You guys may have sub-consciouses but let me tell you there is nothing going on in my head."
Patrick

".. and WHAT is the purpose of potpourri?
Looks like breakfast, smells like your aunty"
Steve

"Susan, you are offering this man food and sex in the same place.
If there’s something to read in the loo he may never leave."
Sally


Jeg håber, at det har været interessant at læse. Under alle omstændigheder morede jeg mig gevaldigt, mens jeg ledte efter klip, citater og billeder!


tirsdag den 24. august 2010

Er sommeren forbi?

I en ubeskrivelig ubegivenhedsrig sommer har jeg lavet ualmindeligt få kort. Jeg har dog præsteret at lave deciderede sommerkort i form af de flere gange omtalte bikinikort.

Her er sommerens sidste kort:









Mange sommerhilsner

lørdag den 21. august 2010

Gæstedesigner

Så er det nyeste nr af Scrapsisters på nettet ... og med et lille bidrag fra undertegnede. Jeg var vildt overrasket og beæret, da Benita spurgte, om jeg havde noget med digi stamps, hun kunne bruge i en artikel. Det er et dejligt selskab, jeg er kommet i, for kortene er fantastisk kreative, synes jeg.
Tak for tanken, ven. Så har jeg også prøvet det *S*





Jeg gik i gang og lavede også en gennemgang af et kort, hvor jeg brugte et Sliekje stempel (igen). Men jeg blev først færdig efter deadline. Men nu jeg ligefrem HAR lavet en walkthrough a la Trine (dvs. pænt amatøragtig men passioneret) så vil jeg dele den her.


Motivet er farvelagt med Copic penne (hvilke fremstår af bileldet) og er malet i flere omgange - først grundfarver, så skygger og så de sidste effekter.
Derefter er motivet klippet ud og monteret på et aflangt limegrønt kort str 8,5 x 20 cm fra Creative Company med nyindkøbt papir og blomster fra Papirloftet.














Apropos Creative Company så er det nye hovedkatalog for 2010/2011 lige kommet. Find kreditkortet frem! Lækre sager! *S*

God weekend

lørdag den 14. august 2010

Simple kvindekort - komplicerede kvinder

Siger titlen ikke det hele? Jeg faldt over nogle rigtig dejlige vintage billeder med et par badenymfer og Vespaer. Kortene blev ret simple, men jeg synes billederne var så gode, jeg var bange for at fylde for meget på *S*



Men kvinder derimod er alt andet end simple. Derfor en lille håndfuld citater til de damer derude. I kan smile, rynke på panden, være enige eller uenige. Men jeg håber de kan bruges:


Når kvinder er deprimerede så spiser de eller går shopping.
Mænd invaderer et andet land.
Elayne Boosler

De fleste kvinder vælger deres natkjole med større forstand
end de vælger deres mand.
Coco Chanel

Det er de gode piger, der fører dagbog.
De dårlige piger har ikke tid til det.
Tallulah Bankhead

Smarte piger kan både spille tennis, klaver – og dumme.
Lynn Redgrave

Piger har også nosser.
De sidder bare lidt højere oppe – det er det hele.
Joan Jett

Jeg har intet imod kvindekamp.
Bare de udkæmper den topløse og i mudder.
Lars Hjortshøj

En kvinde vil somme tider tilstå sine synder,
men jeg kender ingen, som vil tilstå sine fejl.
Josh Billings


Der findes to slags kvinder i verden:
Kvinder som altid taler og kvinder som aldrig tier.
Oscar Wilde

Kvinder har to våben. Kosmetik og tårer
Napoleon I

Hvis du tror, at kvinder tilhører det svage køn,
så prøv bare at rive dynen til dig.
Stuart Turner




God weekend

tirsdag den 10. august 2010

Skolestart ... for en lærer

Nu er skolestart igen. Da jeg var barn glædede jeg mig altid til at komme i skole igen efter ferien. Det gør jeg sgu også som voksen! *S* Jeg er i tvivl om hvor længe, jeg får lov til at fortsætte pga helbredet (læs: ryggen), men jeg vil starte med  maner torsdag d. 12. sammen med mine kollegaer og mine unger!

Hvert år har jeg haft et sommerprojekt, der hed en ny skolekalender. Som oftest - som i år - har det været en Mayland kalender (billig og ikke for fancy) som er blevet forskønnet (læs: ændret til ukendelighed).

Men eftersom forsiden er disse plastiklommer var jeg begrænset mht materialevalg: så ikke noget med at ty til mine dejlige blomster eller rhinsten, kapsler, perler, knapper el. lign da de vil slide hul i plastikken med tiden. Så det blev pludseligt lidt af en udfordring at scrappe en for- og bagside, synes jeg.

Resultatet kom til at se sådan ud:





Alle dage deri er pyntet med en eller anden form for udlip. De dage, hvor en af mine unger i 3. klasse, kollegaer, familie eller venner har fødselsdag, har jeg selvfølgelig sat et billede ind af dem. Men dem vil jeg ikke vise her.
Istedet er der eksempler på film- og tv udklip, gengivelser af kunstværker, spil og litteratur samt andre spændende, sjove eller flotte billeder, jeg synes kan bidrage med lidt spræl.

Så her er et lille kig indeni:













Velkommen tilbage efter ferien.


mandag den 2. august 2010

Søde Sliekje

Da jeg i sin tid blev grebet af digi stamps var det takket være 2 dejlige tegnere, jeg har omtalt på bloggen før: Dustin Pike og Angelique Kramer (Sliekje). Dustin er amerikaner og Angelique er hollænder, men de har passion, kreativitet og hver deres unikke stil.



Jeg elsker de søde motiver, hun laver. Så derfor er det Sliekje, det handler om nu. Hendes blog finder I her og den er bestemt seværdig - også selvom man ikke bruger digi stamps, for motiverne er også inspirerende i forb. med kort, scrapbøger, lay outs o.lign.

Jeg lavede for nyligt endnu et kort med et af hendes motiver:


En detajle fra kortet:



Og så selve motivet:



Sliekje skriver på sin hjemmeside, at folk hjertens gerne må bruge hendes motiver til eget brug OG sælge de produkter de måtte lave med dem. Bare de ikke ændrer dem eller bruger dem direkte kommercielt.

Her et liiiiiiiige en dejlig fødselsdagtegning til at fjerne den sidste tvil der måtte være OM man skulle tjekke siden eller ej:




Jeg synes det er dejlig når kreative mennesker kan inspirere hinanden. Jeg har sagt det før: Er det ikke også derfor vi hopper frem og tilbage imellem diverse skønne scrapblogge? Dét og så bliver man efterhånden bekendt med de (oftest) kvinder, der står bag: deres liv, arbejde, familier, kæledyr, hverdag, fest, sygdom, ferier etc..  


Tak fordi I inspirerer og deler med mig. Og tak fordi I læser mine bidrag ...